Update - Overwatch servers down door DDOS aanval Lizard Squad

  Er is een DDOS aanval geweest op Blizzards Battle.net, met als gevolg dat de Overwatch servers down zijn. Hierdoor kunnen spelers moeite hebben met inloggen of de verbinding tijdens games verliezen. Lizard Squad lijkt de aanval op te eisen.

  Blizzard kende vorige week ook al problemen met haar Battle.net. De belemmeringen met haar Overwatch servers waren toen redelijk snel verholpen. Nu hebben spelers opnieuw last van de problemen door een DDOS aanval. Inloggen wil niet meer lukken en het gebeurt ook met enige regelmaat dat spelers uit hun matches knallen.

  Overwatch servers down tijd brengt spelers op hol

  Vele spelers zijn al in rep en roer op Twitter over het feit dat zij problemen ondervinden met de Overwatch servers. Blizzard hanteert namelijk straffen voor spelers – ragequitters - die regelmatig games verlaten of dit nu moedwillig gebeurt of niet. Door deze aanval zijn veel spelers bang dat zij nu onterecht gestraft worden.

  Lizard Squad lijkt de aanval op de Overwatch servers nu op te eisen. AppleJ4ck, één van de leden, twitterde namelijk het volgende:

  Hij laat daarna ook nog weten dat hij Blizzard hiermee een gunst verleend. Blizzard heeft nog niet gereageerd op het feit dat haar Overwatch servers down zijn in combinatie met de aanval.

  Update

  Blizzard geeft aan dat alle problemen met haar Overwatch server verholpen zijn. Vanaf nu kan je de DDOS aanval dus niet meer de schuld geven als je bewust een game verlaat, omdat je weer verliest.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.