Update - OnePlus 6T release vindt plaats op 30 oktober

  De OnePlus 6T release zal op 30 oktober zijn. Dit is bevestigd op de website van OnePlus. De nieuwe smartphone zou volgens geruchten een vingerafdruksensor in het scherm hebben. Ook zou de notch kleiner zijn dan die van bijvoorbeeld de nieuwe iPhone of Pixel 3XL.

  De OnePlus 6T release vindt plaats op het launch event in New York op 30 oktober, om vijf uur 's middags Nederlandse tijd. Het launch event in New York heet Unlock The Speed. Hier zal het nieuwe flagship model van OnePlus voor het eerst officieel aan de hele wereld getoond worden. Er zijn kaarten beschikbaar voor het evenement, maar je kunt natuurlijk ook gewoon de livestream kijken op het OnePlus YouTube kanaal.

  OnePlus 6T bouwt voort op OnePlus 6

  De laatste smartphone van OnePlus kreeg van XGN.nl maar liefst een 8.5 in onze OnePlus 6 review. De smartphone van OnePlus werd geprezen voor zijn razendsnelle processor, goede specificaties en zijn relatief lage prijs. De laatste smartphone van OnePlus werd namelijk voor 519 euro verkocht. De smartphone deed zeker niet onder voor de flagship modellen van Apple en Samsung en dat voor een prijs die bijna twee keer lager is.

  Er wordt verwacht dat de OnePlus 6T niet heel veel zal verschillen van de OnePlus. Waarschijnlijk worden er wat updates doorgevoerd, maar in grote lijnen zal er worden voortgebouwd op de vorige telefoon uit de serie.

  In een interview van CNET met OnePlus CEO Pete Lau werden een aantal nieuwe features van de smartphone besproken. De OnePlus 6T kun je niet draadloos opladen, maar kan wel een stuk beter tegen water. De geruchten gaan dat de 6T kan worden gekocht voor ongeveer 550 dollar.

  OnePlus 6T release met nieuwe functie

  Zo zou er bij de nieuwe telefoon een vingerafdruksensor in het scherm verwerkt zitten en zou de notch kleiner zijn dan bij de smartphonegiganten Apple en Samsung. Dit klinkt natuurlijk allemaal als muziek in de oren, maar er is ook wat minder goed nieuws. Er zal geen 3.5mm headphone jack aanwezig zijn in de nieuwe OnPlus 6T. De voornaamste reden hiervoor is vingerafdruksensor die in het scherm is ingebouwd.

  De OnePlus smartphone worden steeds populairder. In 2017 werd de omzet van het bedrijf zelfs al verdubbeld.

  Update

  De OnePlus 6T releasedatum in Nederland is ook bekend, namelijk vanaf 6 november. Dit is slechts een week na het ‘Unlock Your Speed’ lanceringsevenement in New York. Er is veel opwinding over het lanceringsevenement, de kaarten verkopen snel. Voor de mensen die er niet bij kunnen zijn en het wel willen zien is er een livestream.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.