Update: Oculus Rift pre-order gaat morgen van start in Amerika

  Oculus heeft zojuist aangekondigd dat de Oculus Rift pre-order morgen al van start gaat in Amerika. De precieze releasedatum van de headset en de prijs moeten echter nog volgen. Die worden volgens het bedrijf morgen bekendgemaakt.

  Het bedrijf heeft aangegeven dat de pre-order morgen om 8 uur in Amerika van start gaat, wat dus 5 uur ’s middags is in Nederland. Bij aanschaf van de Rift krijg je er twee games gratis bij, namelijk Lucky’s Tale en EVE: Valkyrie. Ook wordt er een controller meegeleverd.

  Oculus Rift pre-order bevat gratis games en controller

  Meer details over de headset, waaronder dus ook de prijs worden morgen verwacht wanneer de pre-order van start gaat. Dit nieuws heeft Oculus bekendgemaakt via zijn officiële Twitter kanaal. Verder is ook bekendgemaakt dat Palmer Luckey, de oprichter van Oculus morgen via Reddit live vragen gaat beantwoorden.

  Naast de Oculus Rift heeft het bedrijf ook onlangs bekendgemaakt dat de release van de Oculus Touch uitgesteld is tot de tweede helft van 2016. Eerder hadden deze controllers nog een releasedatum van maart 2016.

  Update

  Als je de Oculus Rift wil aanschaffen, hoef je pas te betalen als het apparaat wordt opgestuurd. Dit meldt Palmer Lackey, de oprichter van Oculus, op Twitter.

  Update 2

  Zojuist is dan ook de officiële Oculus Rift prijs bekendgemaakt. De VR bril gaat in Amerika de toonbank over voor 599 dollar en kost in Nederland 699 euro. Naar verwachting heb je zo'n Rift na het bestellen binnen drie maanden in huis.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.