Update - Noemt expeditie Robinson deelnemer Hugo Kennis deelnemer een kutwijf?

  Series als Expeditie Robinson weten een hele lading aan emoties los te maken. Zowel bij deelnemers als bij kijkers. Waar Rob Geus en Dionne al kritiek ontvingen, lijkt nu weer een andere speler in een schietschijf te veranderen. De Expeditie Robinson Deelnemer Hugo Kennis lijkt een andere deelnemer 'kutwijf' te noemen.

  RTL

  De speelstijl van Hugo Kennis valt niet bij iedereen in de smaak. Nu is hij onderwerp van gesprek toen hij op een gegeven moment wegliep, terwijl hij 'kutwijf' lijkt te mompelen.

  Hugo Kennis vindt speler een 'kutwijf' in Expeditie Robinson?

  In de laatste afleveringen van Expeditie Robinson is steeds meer te merken hoe kamp Zuid verdeeld raakt. In aflevering 1, 2 en 3 werd al duidelijk dat de vrouwen en mannen daar na veel verlies aparte groepjes begonnen te vormen. Een list van één van de vrouwen valt uiteindelijk bij Hugo Kennis verkeerd in het keelgat. Uiteindelijk wordt hij boos en terwijl hij wegloopt zegt hij nog zachtjes 'kutwijf'. Velen vinden het niet acceptabel hoe Hugo Kennis zich gedurende de verschillende afleveringen van Expeditie Robinson opstelt.

  Al tijdens de vorige aflevering kreeg Hugo de nodige kritiek over zich heen. Nu lijkt die kritiek toe te nemen. Op social media lijkt bijna iedere kijker zijn mening over de man te hebben. Dionne staat in ieder geval tijdens de aflevering haar mannetje en laat ook zien dat ze het niet zo op Hugo Kennis heeft. Hugo is niet de enige die fel uit de hoek komt.

  Verdeeldheid onder kijkers

  Anderen nemen het voor Hugo op. Waar er verdeeldheid is onder de eilandbewoners, is er ook verdeeldheid onder de kijkers. Niet iedereen vindt dat Hugo Kennis te ver gaat. Sommigen geven aan dat ze het fijn vinden dat hij zo hard is. Volgens deze kijkers is dit immers waar Expeditie Robinson om draait. Dit zorgt voor de nodige discussie op social media. Deze discussie ging uren na de aflevering nog door.

  Ondertussen ontvangt Frank, die samenspant met Hugo, ook de nodige kritiek. Zo wordt veelvuldig de vergelijking met Pippie Langkous gemaakt omdat hij twee lange vlechten heeft.

  Update

  Inmiddels is bekend geworden dat Hugo Kennis geen 'kutwijf' heeft gezegd. Dit is zoals zijn uitspraak ondertiteld werd op Videoland, maar dit is niet wat gebeurd is. Mensen die hem op Instagram volgen, merkten dat hij te gast was bij QMusic om uitleg te geven. Daar heeft hij gezegd dat hij 'kutstreek' riep en dat was bedoeld voor de actie van Fien. Mensen die de aflevering hebben gezien, weten precies hoe de vork in de steel zit.

  Volg jij Expeditie Robinson en wat is jouw mening over de gebeurtenissen in deze aflevering? Deel jouw mening en ervaringen met de aflevering in de reacties hieronder. Expeditie Robinson kun je wekelijks kijken op zondag op RTL 4 en via Videoland.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.