Update - Nintendo Switch games mogelijk gelekt op webshop

  Er zijn mogelijk drie Nintendo Switch games gelekt op de website van ebgames. Op de Nintendo Switch pagina van de webshop waren pagina's aangemaakt voor de games, maar deze zijn inmiddels verwijderd.

  Mogelijk werden de pagina's voor The Legend of Zelda Breath of the Wild, Mario Kart 8 Switch en Skyrim Special Edition per ongeluk aangemaakt. Inmiddels zijn de games verwijderd van de pagina en kunnen bezoekers van de website enkel nog de console en de pro controller bestellen. Een Twittergebruiker heeft screenshots van de website kunnen maken, waarop te zien is dat de drie Nintendo Switch games te pre-orderen zijn op de pagina.

  Bovendien is er in een close-up van de Switch versie van Mario Kart 8 te zien dat die game mogelijk uit gaat komen met 24 nieuwe banen, tien nieuwe karakters en een nieuwe Battle mode. Ook zou de pagina bevestigen dat Skyrim te spelen zal zijn op de Nintendo Switch. In de aankondigingstrailer van de Nintendo Switch waren de games al wel te zien, maar Nintendo gaf al vrij snel aan dat dat niet betekende dat deze games ook daadwerkelijk op de Switch te spelen zouden zijn.

  Geruchten over Nintendo Switch games

  Hoewel Nintendo nog maar weinig officieel heeft bevestigd met betrekking tot haar nieuwste console, verschijnen er al wel de nodige geruchten. Op 13 januari zal Nintendo meer gaan onthullen over de console en mogelijk wordt er dan ook meer duidelijk over de Nintendo Switch games die we kunnen verwachten na het uitkomen van de console.

  Update

  De Nintendo Switch games blijken nep te zijn. De Twittergebruiker Daniel Vuckovic heeft de afbeeldingen verspreid.

  The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition

  Verkijgbaar vanaf 28 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.