Update - Nieuwe Metro game 2017 verwacht

  Op de website van het boek Metro 2035 staat dat we een Metro game 2017 kunnen verwachten. In een tijdlijn zijn alle games en boeken uit de Metro-series te zien. Onderaan de tijdlijn staat voor 2017 een nieuwe Metro game in de planning. Een exacte datum is nog niet bekend.

  De Metro game serie is gebaseerd op de boeken van de Russische schrijver Dmitry Glukhovsky. Op de website zijn alle boeken van de schrijver te zien, en de games die hierop gebaseerd zijn.

  Naam van Metro game 2017 is nog onbekend

  Op de officiële site staan op het moment alleen het jaar van release en een quote over de nieuwe Metro game. Meer informatie over de nieuwe game wordt nog niet gegeven.

  It all adds up to something. Where the books end their story, the game will pick it up. An era of great discoveries lies ahead…

  Het lijkt erop dat de nieuwe Metro game plaats zal vinden na de gebeurtenissen van het boek Metro 2035.

  De Metro-serie bestaat op het moment uit twee games: Metro 2033 en Metro: Last Light. Voor meer informatie over beide games lees je onze Metro Redux Review.

  UPDATE

  Deep Silver, de ontwikkelaar van de Metro-serie heeft aangekondigd dat zij geen plannen heeft om in 2017 een nieuwe Metro game uit te brengen. Via een persbericht laat de ontwikkelaar weten dat het ambitieuze plannen heeft voor de Metro-serie, maar niet van plan is om volgend jaar een nieuwe Metro game te lanceren.

  Metro Redux

  Verkijgbaar vanaf 29 august 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.