Update - Nieuwe Kingdom Hearts 2.8 trailer met Mickey

  Square Enix heeft via Twitter de nieuwste Kingdom Hearts 2.8 trailer vrijgegeven waarin we nieuwe gameplay zien van Kingdom Hearts 0.2 Birth By Sleep A Fragmentary Passage, nieuwe scènes uit Kingdom Hearts Key Back Cover en wat beelden van de HD-versie van Dream Drop Distance.

  De beelden van A Fragmentary Passage zijn waarschijnlijk het meest interessante van de nieuwe Kindom Hearts 2.8 trailer. Hierin zien we nieuwe omgevingen en nieuwe gameplay, waaronder het glijden terwijl je als speler tegen grote Heartless vecht.

  Ook zien we een beetje hoe het aanpassen van je personage in z'n werk gaat. In de trailer zien we namelijk hoe hoofdpersonage Aqua ornamenten aan zich kan binden. Of deze effect hebben op de gameplay wordt in de trailer niet helemaal duidelijk.

  Nog meer in de Kingdom Hearts 2.8 trailer

  Naast Kingdom Hearts 0.2 zijn er ook enkele beelden te zien van de HD-remaster van Dream Drop Distance, oorspronkelijk uitgekomen op de Nintendo 3DS. Verder komt Key Back Cover aan bod, waarin het achtergrondverhaal van de serie wordt verteld.

  Update

  Zojuist heeft Square Enix de Engelstalige variant van de final trailer vrijgegeven. Voor iedereen die de game pre-orderd krijgt een collector's pin. Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue komt 24 januari uit op de PlayStation 4. Het langverwachte Kingdom Hearts III heeft nog geen releasedatum.

  Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue

  Verkijgbaar vanaf 24 january 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.