Update - Nieuwe Assassin's Creed game mogelijk niet in 2016

  De nieuwe Assassin's Creed game komt mogelijk niet dit jaar uit, maar pas in 2017. De game zou zich bovendien in het oude Egypte afspelen. Deze uitspraken zijn geplaatst op 4Chan door een gebruiker die beweert een ontwikkelaar bij Ubisoft te zijn.

  Volgens de geruchten die op dit moment rondgaan op het internet, zou de nieuwe Assassin's Creed game zich afspelen in het oude Egypte. De codenaam voor de game is Empire. Bovendien zou de game pas in 2017 uitkomen, volgens de online geruchten en anonieme bronnen tegenover de website Kotaku.

  De geruchten rond de nieuwe Assassin's Creed game doken op via 4Chan naar aanleiding van de posts van een anonieme gebruiker. De posts van deze gebruiker staan inmiddels verzameld op NeoGAF.

  Deze gebruiker schrijft dat de nieuwe Assassin's Creed game een jaartje over zou slaan en dan dat de game zich af gaat spelen in Egypte. Verder beweert deze gebruiker dat de game voor een soort stijl à la The Witcher gaat, met speler progressie en de terugkeer van paarden en boten. Volgens deze gebruiker wordt de game ontwikkeld door het team achter Black Flag.

  Veel geruchten rond nieuwe Assassin's Creed game

  De beslissing om een jaartje te wachten met de nieuwe Assassin's Creed game zou voornamelijk te maken hebben met de teleurstellende Unity uit 2014, die geteisterd werd door bugs na release. Door de game een jaar langer in ontwikkeling te houden, zou het team meer tijd en ruimte hebben om de game te verbeteren. Bovendien meldt deze anonieme bron volgens Kotaku dat dit tweejarige releaseschema misschien wel de nieuwe aanpak voor de franchise zou kunnen worden.

  Zou Ubisoft dit jaar dan toch het patroon doorbreken? De laatste 6 jaar heeft Ubisoft elk najaar minstens een grote nieuwe Assassin's Creed game uitgegeven, waarvan de meest recente Assassin's Creed Syndicate is, die wij met een 9.0 beoordeelden in de review. Dit jaar wijzen geruchten erop dat de uitgever voor het eerst een jaar overslaat sinds 2009.

  Of dit allemaal waar is, is nog maar de vraag. Ubisoft heeft namelijk geen officiële aankondigingen gedaan en alle informatie komt uit anonieme bronnen.

  Update

  Er komt dit jaar geen nieuwe Assassins Creed, dat heeft Ubisoft, uitgever van de game, vandaag bevestigd. De uitgever zegt een stap terug te nemen van de franchise om te kijken welke kant ze op wil met de game.

  Dit jaar dus geen nieuwe Assassins creed game, er komt wel een nieuwe film. In december van dit jaar komt de nieuwe Assassins Creed film met Michael Fassbender in de hoofdrol.
  Ubisoft zegt veel geleerd te hebben van de feedback die ze van haar spelers hebben gekregen en gaat de tijd gebruiker om de franchise te evalueren.

  Ook geeft Ubisoft aan de mechanics van de game te willen vernieuwen, zodat er volgend jaar weer een nieuwe en unieke ervaring gebracht kan worden. Daarnaast wil ze de fans bedanken voor alle support en feedback.

  Update 2

  Yves Guillemot, de CEO van Ubisoft, heeft in een interview gemeld dat de franchise waarschijnlijk niet teruggaat naar jaarlijkse releases. Pas in 2017 wordt een nieuwe Assassin's Creed game verwacht. Deze maatregel zou inhouden dat het deel na 2017 pas in 2019 verschijnt. Het fenomeen met jaarlijks een nieuwe Assassin's Creed game, lijkt voor nu verleden tijd als we Guillemot mogen geloven.

  Assassin's Creed

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2007

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.