Update - Nieuwe amiibo van Ridley, Inkling en Wolf hebben een releasedatum

  Super Smash Bros. Ultimate komt er weer aan. Dat betekent ook dat er nieuwe amiibo komen. Er is een releasedatum bekendgemaakt van Ridley, Inkling en Wolf.

  Nintendo

  De amiibo komen later dit jaar al uit. Momenteel is door Nintendo Amerika al een releasedatum bekendgemaakt voor wanneer Ridley, Inkling en Wolf in plasticvorm de winkels binnen rollen. Zo kun jij ze in Super Smash Bros. Ultimate gebruiken!

  Aan de slag met nieuwe amiibo

  De amiibo kunnen nog dienen als een verlaat Sinterklaascadeau. Alhoewel Sinterklaas 5 december het land verlaat, kan hij misschien nog twee dagen daarna alsnog stiekem wat amiibo in de schoenen van lieve kinderen steken. De amiibo komt 7 december naar de markt, wat gelijktijdig is met de Super Smash Bros. Ultimate release.

  Alhoewel de releasedatum voor Nederland nog niet officieel is bevestigd, is het aannemelijk dat de Nederlandse releasedatum hetzelfde wordt. Mocht dit niet het geval zijn dan zal het sowieso niet lang meer duren voor je met de figuren aan de slag kunt gaan, want verkopers weten dat er vraag naar is en zullen dan indien nodig waarschijnlijk importeren. Eerder gebeurde dit veel toen de amiibo schaars waren.

  Nog meer amiibo op komst

  Het lijkt erop dat een grote hoeveelheid smashers een eigen amiibo gaat krijgen. Eerder werden al de amiibo voor Pichu en en Ice Climbers onthuld. Tijdens de E3 Nintendo persconferentie werd onthuld dat Inkling, Daisy, en Ridley hun eigen amiibo-figuurtjes krijgen.

  Update

  Ondertussen is de releasedatum nu ook officieel bevestigd door Nintendo Nederland.

  Super Smash Bros. Ultimate

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.