Update: Mogelijk Overwatch console release aankondiging op Blizzcon

  Blizzard fans verwachten dat er op Blizzcon een Overwatch console release wordt aangekondigd. De game is momenteel in een closed beta fase op de PC. Blizzcon vindt op 6 en 7 november plaats.

  Volgens sommige fans is de kans groot dat de nieuwe IP van Blizzard naar de consoles komt. Dit idee is gebaseerd op dat er twee strings zijn gevonden die te maken hebben met console authentication. Ook zou Jeff Kaplan, de game director, hebben gezegd op de Overwatch aankondiging vorig jaar dat hij graag zou zien dat Overwatch op allerlei platforms speelbaar zou worden. Bovendien zou Overwatch niet de eerste Blizzard game zijn die naar de consoles wordt gebracht: eerder werd Diablo III ook naar de consoles gebracht.

  Overwatch console release - mogelijk vrijdag 6 november meer nieuws

  Vrijdag 6 november gaat Blizzcon van start in Anaheim, Californië. De openingsceremonie kan je gratis bekijken via een Xbox One stream. Om de rest van Blizzcon te bekijken heb je een digitaal ticket nodig, wat zo'n 29,99 euro kost. Vrijdag wordt onder meer informatie gegeven over World of Warcraft Legion, Overwatch, Hearthstone en Heroes of the Storm.

  Voor een volledig overzicht van wat er georganiseerd wordt op Blizzcon, kun je het tijdschema raadplegen.

  Update: release lijkt min of meer bevestigd

  Er is recentelijk een splash afbeelding opgedoken waarop de Overwatch console versies te zien zijn. De verwachte releasedatum is 21 juni 2016 volgens de afbeelding. Waarschijnlijk krijgen we vandaag op Blizzcon meer te horen over de Overwatch console release!

  overwatch console release

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.