Update: Mogelijk een The Division 2 open beta onderweg

  De gesloten beta van The Division 2 was dit weekend en werd speciaal gemaakt voor gamers die de game hebben gepre-orderd. Nu is er een bericht op Twitter geplaatst waarin op een subtiele manier wordt gezegd dat er een open beta voor The Division 2 onderweg is. Wanneer deze speelbaar is is nog onbekend.

  De reden van het bericht op Twitter was omdat er een vraag werd gesteld aan de makers van The Division 2 betreft de beloningen in de beta. In het antwoord staat dat de twee beloningen, Capitol Hill Arm Patch en DC Patriot Weapon Skin, verkrijgbaar zijn in de gesloten en in de open beta. Omdat het bericht een antwoord is op een ander Twitterbericht is het bericht van The Division 2 niet direct zichtbaar op het Twitteraccount.

  De beloningen die spelers in de beta krijgen worden gekoppeld aan hun Ubisoft-accounts. Deze staan tegelijkertijd ook vast aan het platform waar de beta op is gespeeld, dus als je de beloningen op PC ontvangt zijn deze ook alleen op PC vrijgespeeld. The Division 2 meldt in een andere twee dat de beta gebruikt wordt om de laatste bugs en problemen in de game op te lossen, dus misschien dat de open beta nodig is voor de laatste bug fixes.

  Eerste aankondiging The Division 2 open beta in een livestream

  Eerder dan dit bericht op Twitter liet een community developer van The Division 2 ook al iets weten van een beta versie voor iedereen tijdens een livestream op Twitch. Iedereen met een pre-order van The Division 2 kon vorig weekend al een kijkje nemen in de aankomende game, maar het lijkt erop dat binnenkort iedereen kan genieten van de nieuwe gameplay. Het is nog onbekend of de open beta andere gameplay zal bevatten dan de gesloten beta.

  The Division 2 komt uit op 15 maart 2019 op Xbox One, PlayStation 4 en op PC. Benieuwd naar wat je van de beta kunt verwachten? Wij hebben een artikel geschreven over vijf veranderingen tegenover de eerste Division en een artikel over The Division 2 beta gameplay.

  Update - Data The Division 2 open beta zijn bekend

  Eerder deze week was het nog speculeren over een releasedatum van de The Division 2 open beta. Daar is nu verandering in gekomen, want de open beta zal van 1 tot en met 4 maart plaatsvinden. Binnenkort wordt er meer informatie naar buiten gebracht over hoe je jezelf kan aanmelden voor deze gratis demo.

  Tom Clancy's The Division 2

  Verkijgbaar vanaf 15 march 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.