Update - Marvel's Spider-Man nu in de sale voor 44 euro!

  Bij bol is de game Marvel’s Spider-Man voor de PlayStation 4 nu in de sale. In plaats van voor 69,99 euro, is deze game nu voor 44 euro te krijgen! Deze actie geldt alleen vandaag.

  Marvel

  De game is zonder verzendkosten te bestellen en als je het voor 23:59 bestelt, dan heb je het spel morgen al in huis! De game was vanaf 7 september verkrijgbaar en heeft al veel goede reacties gehad. Ook wij hadden in onze review een positieve beoordeling gegeven. Dus nu is je kans om Marvel's Spider-Man in de sale te krijgen!

  Waar gaat Marvel’s Spider-Man over?

  Na lang wachten kon je eindelijk uitvinden hoe het is om Spider-Man te zijn. Een game met een meeslepende verhaallijn die je vrij door New York laat slingeren. In deze game is Peter Parker al ervaren met het bestrijden van misdaad. Hij is al een paar jaar bezig met het bestrijden van alle schurken in New York. In deze game heeft hij door al deze ervaring zijn spinnenzintuig perfect onder controle, samen met dynamische vaardigheden en ook heeft hij een nieuw pak. Stort je volledig in het ingewikkelde dubbelleven van Peter, een jongen met speciale krachten.

  Mocht je je nog afvragen welke schurken je zult moeten trotseren in deze game, dan kan je ook dit artikel lezen, waarin we vijf superschurken voor je hebben opgeschreven die de PlayStation 4 onveilig maken.

  Update

  De actie van Spiderman is verlengd. Inmiddels is de actie verlopen bij bol.com, maar op Game Mania is de actie op dit moment nog gaande. Je kan de game nu hier kopen voor 44 euro.

  Marvel's Spider-Man

  Verkijgbaar vanaf 7 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.