Update - Kingdom Hearts 3 DLC ReMind onthuld met release periode!

  De Kingdom Hearts 3 DLC ReMind is aangekondigd tijdens het Kingdom Hearts III Orchestra concert in Los Angeles waar wij van XGN exclusief aanwezig waren. Nadat het concert was afgelopen kwam game-regisseur Tetsuya Nomura het podium op om de Kingdom Hearts 3 DLC te tonen. De eerste beelden werden met luid applaus ontvangen net als de release periode: deze winter.

  Dat de beelden met applaus werden ontvangen is logisch, want er werden meerdere speelbare personages aangekondigd. In de trailer zagen we hoe je bijvoorbeeld als Xion kon spelen, iemand met wie spelers nog niet hebben kunnen spelen. Ook toonde de trailer dat Roxas wederom een speelbaar personage wordt.

  De trailer werd ook opgevuld met verschillende cutscenes die hints geven over de verhaal dat de DLC gaat brengen. Dat lijkt namelijk te draaien om Xigbar. Hij spreekt in de trailer met een lid van organisation XIII over zijn identiteit, maar geeft slechts weinig details weg.

  Kingdom Hearts 3 DLC release periode onthuld

  Tijdens het concert werd ook de release periode van de Kingdom Hearts 3 DLC aangekondigd. ReMind moet namelijk deze winter uitkomen. Het publiek werd compleet gek. Diverse fans hadden daarna een grijns van oor tot oor die er niet meer vanaf te poetsen is de komende dagen.

  Als je Kingdom Hearts III nog niet gespeeld hebt, kun je in onze Kingdom Hearts 3 Review lezen. Dat de DLC eraan zat te komen leek eerder al bevestigd te worden tijdens het Kingdom Hearts Orchestra in Japan. Daar kwamen namelijk ook al berichten uit over dat Nomura op podium was verschenen om over de DLC te praten.

  De manier waarop de regisseur het podium opkwam, kan zo de boeken in als hoogtepunten tijdens een Oscar-uitreiking, ware het niet dat de beeldjes niet uitgereikt werden. De locatie was wel hetzelfde. In het Dolby Theatre kwam Nomura het podium op met een korte broek aan en op slippers. Een paar mensen keken elkaar verbaasd aan in de zaal. Kwam hij net uit zijn bed? Was hij dronken, of allebei? Daarna werd omgeroepen dat er ab-so-luut geen foto's gemaakt mochten worden van de man, waarop de kleine Japanner zelf hilarisch begon te lachen en uitlegde wat er aan de hand was. Hij was namelijk net ingevlogen vanuit Japan en had geen tijd meer om zich om te kleden. De zaal genoot volop van dit verhaal.

  Heel veel meer details naast de trailer werden er niet gegeven, omdat de ontwikkeling van de DLC in volle gang is. Wanneer de trailer wereldwijd uitgebracht wordt is nog niet bekend. Mogelijk gebeurt dit tijdens E3 aangezien Square Enix zijn eigen persconferentie gaat houden dit jaar. Deze is maandag op dinsdag nacht om 03.00 's nachts.

  Update - De trailer is online

  Een dappere ziel heeft stiekem de trailer gefilmd tijdens het concert. Dit was expliciet verboden, maar de cameraman heeft de beelden al naar YouTube geüpload. De trailer kun je bekijken, maar wees wel snel. De kans is natuurlijk aanwezig dat de trailer weer offline gehaald wordt.

  Nadat de gefilmde beelden weer offline werden gehaald door de gebruiker, heeft Square Enix de beelden zelf geplaatst. De beelden zijn hierboven te zien. De trailer duurt iets meer dan anderhalve minuut en is bovenaan het artikel te zien.

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.