Update - Joker film met Joaquin Phoenix krijgt trailer en poster

  Gisteren heeft Todd Phillips de poster van de Joker film met Joaquin Phoenix geplaatst met als onderschrift dat vandaag de eerste teaser trailer uit zal komen. Phillips is de regisseur van de clownprins film en onthulde deze informatie samen met de poster op Instagram.

  Na een hele reeks aan Joker acteurs zal Joaquin Phoenix de volgende zijn die de rol zal vertolken van de gestoorde schurk. Het is al een tijd bekend dat Phoenix de Joker zal gaan spelen, maar nu komen er steeds meer details over de film. Gisteren zijn onder andere de poster van de Joker film met Joaquin Phoenix onthuld en is het bekend geworden dat vandaag de eerste teaser trailer het daglicht zal bereiken.

  Teaser trailer tomorrow. #JokerMovie

  Een bericht gedeeld door Todd Phillips (@toddphillips1) op 2 Apr 2019 om 8:34 (PDT)

  Wanneer komt de trailer van de Joker film met Joaquin Phoenix precies uit?

  Hoe laat de trailer zal worden uitgegeven is nergens aangegeven. Het enige wat we op dit moment weten is dat de trailer van de film van de Joker vandaag te verwachten is. Met de ondertitel op de poster “Put On A Happy Face” hoeven we vermoedelijk niks met een superhelden sfeer te verwachten in de teaser trailer, schrijft Filmtotaal.

  Waar gaat de film van de Joker over?

  In een eerder nieuwsbericht over de Joker spin-off schreven we dat de film een origin-story zal worden over Batmans grootste en meest gestoorde vijand. De sadistische clown zullen we zien in zijn vroegere jaren, maar in welk stadium we hem in te zien krijgen weten we nog niet honderd procent zeker.

  Er zijn wel een paar details bekend waarmee we in kunnen schatten welk stadium het is. In ons artikel met alle film details van de Joker die we al weten hebben we de details dan al ook onder elkaar gezet. De film focust zich op Arthur Fleck die van vrolijke, blije clown naar the clown prince of crime gaat.

  Fleck voelt zich namelijk uitgekotst door de maatschappij. Aan de kant geschopt als een stuk afval. Genegeerd. Hij raakt hierdoor geïsoleerd. Hierop volgt dus zijn transformatie naar de krankzinnige superschurk Joker, maar daar weten we nog vrij weinig over.

  Wanneer is de release van de film?

  The Joker met Joaquin Phoenix staat voor nu ingepland op 4 oktober 2019. Dan zal de film bekeken kunnen worden in de Nederlandse bioscopen.

  Update

  De trailer is nu officieel gepubliceerd op het YouTube account van Warner Bros. Pictures. Hierin krijgen we al een kleine blik op het verhaal van Arthur Fleck, de clowprins van de misdaad.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.