Update - International Card Services storing zorgt voor problemen met inloggen

  Er is momenteel een International Card Services storing aan de gang. Gebruikers ondervinden hierdoor moeilijkheden met het inloggen via de app. De website lijkt gewoon naar behoren te werken.

  Vanaf ongeveer 7:00 uur vanochtend komen er meldingen binnen over problemen met het inloggen bij de service. Op allestoringen.nl zijn reacties te lezen van leden die geen gebruik kunnen maken van de app. Naast meldingen over het inloggen via de app gaan 13 procent van de ingekomen meldingen over problemen met het bekijken van het transactieoverzicht.

  International Card Services storing geen gevolgen voor creditcard

  Via Twitter erkent ICS het probleem en beloofd dit zo snel mogelijk op te lossen. Ook het bedrijf meldt dat er alleen problemen zijn met de app. Volgens ICS werkt de app momenteel niet door een ‘technisch probleem’. Wanneer de app weer volledig zal werken is nog onbekend.

  International Card Services (ICS) is een bedrijf dat creditcards aanbiedt van Visa en Mastercard aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Volgens ICS zal de storing geen gevolgen hebben voor het gebruik van de kaarten.

  Meer storingen

  Afgelopen maand waren er nog meer storingen. Zo was er op 12 juli een storing binnen het systeem van PostNL waardoor er problemen ontstonden met het verzenden van pakketjes en was er op 13 juli nog een pinstoring van Mastercard waardoor mensen tijdelijk geen geld konden pinnen.

  Update

  Volgens ICS is de storing over en werkt de app weer naar behoren.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.