Update - Inside voor PlayStation 4 lijkt er aan te komen

  Inside kwam deze zomer uit voor de Xbox One en op Steam en behaalde daarmee ongekend hoge review cijfers. Ook wij waren lyrisch in ons Inside Review. En goed nieuws voor PlayStation spelers, want het lijkt erop dat Inside voor PlayStation 4 binnenkort ook verschijnt.

  Op Exophase is namelijk een trophy lijst gevonden voor Inside voor PlayStation 4. Hierin zijn de veertien trophies te zien die in de game te verdienen zouden zijn. Het lijkt er hiermee dus op dat de game van Playdead ook op de console van Sony zal verschijnen.

  Exophase toonde in een eerder stadium al eens de trophies voor Dead Rising dat nu zijn opwachting in een remaster zal maken. Dat Inside voor PlayStation 4 verschijnt, is dus niet zeker, maar gezien het feit dat Exophase het wel vaker bij het juiste eind heeft wel goed mogelijk.

  Geen officiële release Inside voor PlayStation 4

  Een officiële release moet dus nog volgen. Al beweert een betrouwbare bron binnen VG247.com dat de game eind augustus voor de PlayStation 4 uit zal komen. Tot die tijd kan je onze Inside review lezen. Maar let wel op, want als je die gelezen hebt, kan je waarschijnlijk niet langer meer wachten tot Inside voor PlayStation 4 verschijnt.

  Update

  Ontwikkelaar Playdead heeft vanmiddag officieel laten weten dat Inside eind augustus haar opwachting zal maken op de PlayStation 4. De datum waarop de game gelanceerd wordt, is 23 augustus.

  Inside

  Verkijgbaar vanaf 29 june 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.