Update - Harry Potter GO in de maak bij Niantic Labs

  Niantic Labs, de ontwikkelaar van Ingress en Pokémon GO, werkt aan een nieuwe Harry Potter GO game. Deze game vindt plaats in het Harry Potter universum en laat spelers als tovenaars steden verkennen.

  Niantic Labs

  Niantic heeft aangekondigd dat er wordt gewerkt aan een Harry Potter game. De game heet Harry potter: Wizards Unite en gebruikt alternate reality. Niantic werkt samen met Warner Bros. Entertainment om de game te maken.

  Harry Potter GO laat spelers magie gebruiken

  Harry Potter: Wizards Unite maakt van spelers tovenaars. De spelers kunnen onder andere nieuwe spreuken leren, monsters verslaan en teams vormen om tegen sterke vijanden te vechten. Spelers kunnen straten en steden verkennen als tovenaars uit het Harry Potter-universum.

  Harry Potter: Wizards Unite mogelijk door Pokémon GO

  Niantic geeft aan dat het succes van Pokémon GO heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van Harry Potter: Wizards Unite. Ook geeft Niantic aan dat de game nieuwe technieken en gameplay zal bevatten.

  Het is nog niet duidelijk wanneer Harry Potter: Wizards Unite uit zal komen. Niantic geeft aan dat ze meer informatie zullen delen via sociale netwerken.

  Update - Releasedatum Harry Potter

  In een interview met Financial Times heeft Niantic directeur John Hanke aangegeven dat het Pokemon Go achtige spel in de wereld van Harry Potter uit zal komen in de tweede helft van 2018. Een exacte datum is er dus nog niet, maar het spel kunnen we dus nog in 2018 spelen!

  Harry Potter: Wizards Unite

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.