Update - GTA Online Update After Hours releasedatum bekend

  De GTA Online Update After Hours releasedatum is bekend geworden. Al snel kan iedereen aan de slag met het nachtleven van GTA Online.

  World-class DJs Solomun, Tale of Us, Dixon and The Black Madonna naar Nightclubs komen met deze uitbreiding naar GTA Online. Volgende week komt de GTA Online uitbreiding uit.

  GTA Online Update After Hours releasedatum

  Eerder werd de update al aangekondigd, maar nu is duidelijk dat hij op 24 juli downloadbaar is. Over vijf dagen kun je dus aan de slag met deze nieuw Gepaard met deze releasedatum komt ook een nieuwe trailer die je hieronder terugvindt.

  In de update kun je zelf DJ's helpen met het neerzetten van een betere show. Niet alleen ondersteun je ze met het promoten van verschillende nachtclubs, ook kun je zelf al het personeel van diezelfde club opzetten en alles runnen. Zo nu en dan mag je wat geld witwassen uit ondernemingen als Disruption Logistics en The Open Road.

  Er verschijnen nog regelmatig updates voor GTA Online. In 2013 kwam deze game al op de markt, maar Rockstar probeert de game nog steeds van vernieuwende content te blijven voorzien. Dat er steeds nieuwe content voor blijft uitkomen, is ook één van de voornaamste redenen waarom het spel onder Grand Theft Auto-spelers populair blijft.

  Update - After Hours nu beschikbaar

  De GTA Online After Hours uitbreiding is nu online en dus kun je nu je eigen nachtclub opzetten. Als je voor 30 juli inlogt, krijgt je zelfs een exclusief Tony's Fun House T-Shirt. In GTA Online kun je nu dat de After Hours update uit is de komende weken ook opzoek gaan naar verschillende DJ's in de wereld. Elke week zal er een nieuwe te vinden zijn, te beginnen met Solmun deze week.

  Grand Theft Auto Online

  Verkijgbaar vanaf 1 october 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.