Update - GTA 6 release opgedoken - Rockstar op E3?

  Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Na de 'vergissing' van John Tavares, die op zijn LinkedIn profiel aangaf aan Red Dead Redemption 2 te werken, is er nu ook een profiel opgedoken met daarin de eerste bevestiging van een GTA 6 release.

  Sinds de eerste geruchten de ronde gaan over een eventuele Red Dead Redemption 2 en de nieuwe GTA 6, slaat iedereen op hol. Zo zou een vrouw de hoofdrol krijgen in de nieuwe GTA 6 game en zou Tokio de eventuele thuisbasis zijn voor deze game. Alles wordt door journalisten tot in de details uitgezocht en vooral medewerkers van Rockstar North komen onder een vergrootglas te liggen.

  GTA 6 release en Rockstar op E3?

  Zo ook Kimmy Jemkes die Technical Assistant is bij Rockstar North. Hij meldde op zijn LinkedIn profiel dat hij bezig is met GTA 6 en dat de game op de E3 later dit jaar gepresenteerd zal worden. Dit duidt er dus op dat de GTA 6 release er wel degelijk aan zit te komen.

  Rockstar heeft nog nooit op een E3 gestaan en dat is dus niets voor het bedrijf. Aan de andere kant is het dé kans om groot uit te pakken na alle grote namen die al toegezegd hebben niet op E3 aanwezig te zijn. Het lijkt een slimme zet om die kans te pakken. Bovendien heeft Bethesda vorig jaar al laten zien hoe slim het is om daadwerkelijk met een eigen persconferentie op E3 te zijn.

  De profielfoto van de Linkedinpagina is zwart gemaakt zodat je de persoon niet herkend. Inmiddels is het Linkedin profiel van Jemkes verwijderd van de site.

  GTA 6 release

  Update

  Zoals velen waarschijnlijk al vermoedden, gaat het hier natuurlijk om een 1 april grap. We vervormden de naam van een van de redacteuren en maakten zelf een profiel aan voor Kimmy Jemkes. Ondanks de verhalen dat GTA 6 in de maak zou zijn, laat het ongetwijfeld nog een paar jaar op zich wachten. Dat we er wat op E3 iets over horen, lijkt dan ook niet erg aannemelijk.

  Grand Theft Auto VI

  Verkijgbaar vanaf 31 december 2022

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.