Update - Fortnite update zorgt ervoor dat servers offline zijn

  Epic Games heeft bekendgemaakt dat de servers offline zijn wegens een nieuwe Fortnite update. De update is te downloaden wanneer de servers weer online komen.

  Update v5.30 staat deze ochtend gepland. De servers hadden om 9:00 uur offline moeten gaan, maar deze zijn pas om 10:00 uur offline gegaan. Volgens Epic Games zullen de servers tot 11:00 uur niet beschikbaar zijn. Dit kan iets later worden door de uitloop van de begintijden.

  De nieuwe update werd eerder deze week al aangekondigd. Een woordvoerder van Epic Games gaf ons toen al een hint over het nieuwe item dat in Fortnite zal verschijnen. Later bleek dit de Rift-To-Go te zijn.

  Fortnite update brengt nieuw item

  Met dit voorwerp kunnen spelers een rift dragen en mee teleporteren boven een gewenste locatie. Vervolgens beland je dan in de lucht en klapt je glider automatisch uit zodat je naar een gewenste plek kan reizen. Hierdoor hoef je dus geen launch pad te gebruiken.

  Naast het nieuwe item zal de er een nieuwe Limited Time modus voorbij komen. In de modus moeten spelers punten verzamelen om te winnen. Degene die aan het eind van de wedstrijd de meeste punten heeft wint. De punten zijn te verkrijgen door munten te verzamelen, loot boxen te openen en spelers te vermoorden.

  Score Royale

  In de Score Royale modus zal de storm aan het begin niet snel gaan, maar aan het einde juist wel. Spelers krijgen daarom de kans om genoeg loot te vinden aan het begin. In een blogpost van Epic Games zijn alle details van de game update te bekijken.

  Update

  De Fortnite servers zijn inmiddels weer online. Dit is te zien door de status van de server. Ook heeft Epic Games een tweet geplaatst met daarin de melding dat de servers weer online zijn.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.