Update - Fortnite update - Servers gaan offline om 10:00 uur

  De nieuwe Fortnite update wordt vandaag uitgebracht door Epic Games. De servers zullen ongeveer om 10:00 uur offline gaan; daarna is de update beschikbaar. Vannacht waren er al een paar uur problemen met de servers, maar die zijn op dit moment alweer opgelost.

  De nieuwe Fortnite v7.30 update betekent het einde van de Ice Storm challenges. Met deze challenges kon je experience points verdienen en een speciale glider. De update brengt ook een nieuwe handgranaat met zich mee, genaamd de Chiller Grenade. Dit nieuwe wapen kon al een tijdje worden gezien in het nieuwsoverzicht in Fortnite Battle Royale. Het lijkt de vervanging te zijn van de Chiller Trap, die op dit moment in de Vault is geplaatst.

  Fortnite update brengt de Chiller Grenade met zich mee

  Naast de Chiller Grenade is er nog niet veel bekendgemaakt over de nieuwe Fortnite v7.30 update. Er zullen ongetwijfeld weer kleine aanpassingen worden gedaan aan bijvoorbeeld de X-4 Stormwing vliegtuigen en een aantal wapens. Maar verder staat ons eigenlijk niets groots te wachten.

  Normaal gesproken gaan de servers voor ongeveer een uur offline voordat de update wordt doorgevoerd. Dit keer zou het wel eens wat langer kunnen gaan duren, want vannacht waren er al problemen met de servers. Vanaf ongeveer 2 uur vannacht waren er veel spelers die niet konden inloggen op hun account. Dit was voor de mensen in Europa geen probleem aangezien de meeste mensen in bed lagen, maar in Amerika betekende dit dat er ‘s avonds niet kon worden gespeeld. Ongeveer drie uur nadat de problemen bekend werden, waren ze weer opgelost.

  Weer een sneeuwvrije map?

  In de vorige Fortnite update werd de hele map bezaaid met een dik pak sneeuw. Dit gebeurde na de verschijning van de Ice King. Het zou kunnen dat de sneeuw in de nieuwe update weer verdwijnt, maar daar weten we nog niets zeker over. Zodra de downtime voorbij is, houden wij jullie op de hoogte van de nieuwe update door middel van de patch notes.

  Update - De servers zijn offline

  De Fortnite servers zijn op dit moment offline. Dat betekent dat de patch notes zijn uitgebracht. Deze kunnen jullie snel op onze website verwachten.

  Fortnite Battle Royale is gratis te spelen op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en mobiele apparaten.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.