Update - Fortnite servers offline wegens start van seizoen 3

  Er is momenteel een update die verwerkt wordt waardoor de Fortnite servers offline zijn. Dit is voor zowel de PlayStation 4 als Xbox One en PC versie van de game.

  Vanaf 10:00 uur vanochtend waren de servers offline wegens het onderhoud. Om 09:35 uur was het voor spelers niet meer mogelijk om een match te vinden in de Battle Royale modus. Wanneer de servers weer online zullen zijn, is nog niet bekend.

  Fortnite servers later online met nieuw seizoen

  Met de nieuwe update zal seizoen 3 starten. Het aankomende seizoen zal gloednieuwe content met zich mee brengen waaronder een nieuwe Battle Pass. Met deze nieuwe Battle Pass kunnen spelers nieuwe tiers kopen of verdienen, inmiddels is het aantal tiers vergroot naar 100 tiers. Met deze tiers kan vervolgens weer loot verzamelt worden, hieronder vallen nieuwe skins.

  Bij het aanschaffen van de nieuwe Battle Pass komen nog meer extra’s vrij. Spelers krijgen toegang tot meer beloningen in het spel zelf, waaronder de Mission Specialist Outfit. Verder zal de nieuwe update Weekly Challenges bevatten die eerder al voorkwamen in seizoen 2. Door de uitdagingen te voltooien kunnen meer beloningen ontgrendeld worden in de game.

  Fortnite is nu beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Update

  Uit een tweet blijkt dat de servers van Fortnite weer online hadden moeten zijn, maar dit niet lukt. Ontwikkelaar Epic Games meldt momenteel bezig te zijn met het onderzoeken van de problemen en zal tijdens dit proces offline zijn. Epic Games laat ons zo snel mogelijk meer weten.

  Update 2

  Epic games laat op hun Twitterkanaal weten dat de storing naar verwachting rond 4 uur over zal zijn. Ieder uur zal er een bericht geplaatst worden op Twitter over de voortgang van een oplossing.

  Update 3

  Volgens Epic Games zijn alle servers weer online. Het derde seizoen is begonnen!

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.