Update - Fortnite servers offline wegens nieuwe update

  De Fortnite servers zijn offline gegaan wegens een aankomende update. Het recent aangekondigde Port a Fort item komt naar de game met deze update. Verder zullen er nog andere nieuwe features naar het spel komen.

  Uit de patch notes voor de update van deze week blijkt het dat er een hoop nieuwe dingen naar de game komen. In de Battle Royale modus is dit het nieuwe item dat recent werd aangekondigd. Spelers kunnen met dit item in slechts een paar seconden een fort bouwen.Ook zal de Limited Time Mode 50 vs 50 terugkeren waarbij twee reusachtige teams het tegen elkaar op kunnen nemen.

  Fortnite servers offline voor update met nieuwe items

  In Save the World komen nieuwe helden met daarbij nieuwe wapens. De vier helden hebben opvallende cyberpunk outfits met bijpassende wapens. Deze zijn namelijk ook allemaal in het neon thema van de personages. De wapens zijn op de foto hieronder te bekijken.

  fortnite servers

  Verder zijn er nog enkele kleinere aanpassingen. Zo zullen V-Bucks nu gedeeld worden op één account voor zowel Xbox One, PC en mobiel. Daarnaast zijn er nog enkele bugs opgelost. De volledige patch notes zijn op de website van Epic Games te bekijken.

  Wanneer de servers voor Fortnite weer online zullen zijn, is nog onbekend.

  Update

  De servers zijn volgens Epic Games inmiddels weer online. Spelers kunnen de update downloaden en weer spelen.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.