Update - Fortnite servers offline wegens nieuwe update

  Momenteel zijn de Fortnite servers offline, dit komt door een nieuwe update die spelers straks kunnen downloaden. De patch notes zijn ook uitgebracht voor de update. Wanneer het spel weer online zal zijn is nog onbekend.

  In de patch notes is te vinden wat we kunnen verwachten van de update. Er zijn nieuwe features voor zowel de Battle Royale modus als Save the World en algemene verbeteringen. Zo komt er een nieuw wapen en een nieuwe modus naar Battle Royale.

  Fortnite servers offline door update met nieuwe modus en wapen

  Gisteren zagen we al een nieuw wapen in het scherm van het hoofdmenu in de Battle Royale modus van Fortnite. Dit was de Light Machine Gun. Met de nieuwe update is het wapen dan ook beschikbaar geworden. Volgens Epic Games is het wapen krachtig voor op afstand en heeft het een magazine van 100 kogels die snel worden afgevuurd.

  Verder komt er ook een nieuwe modus beschikbaar in Battle Royale. Dit is de 50v50 modus. Hierbij nemen twee teams van 50 spelers het tegen elkaar op in de grote map Battle Royale map. Mocht je benieuwd zijn naar de modus, bekijk dan de trailer bovenaan de pagina.

  Update

  De servers zijn volgens Epic Games inmiddels weer online. De nieuwe modus en het wapen zijn nu te vinden in de game.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.