Update - Fortnite servers offline wegens nieuwe update

  Epic Games heeft aangekondigd dat de Fortnite servers offline gaan. Update v5,20 komt vandaag namelijk uit. Dit heeft Epic Games bekendgemaakt via Twitter.

  Alle platformen voor Fortnite gaan met de update offline. Epic Games heeft niet verteld hoe lang downtime ongeveer zal duren, maar meestal duurt dit één tot twee uur. Wat er in de nieuwe update komt is nog onbekend. Vorige week voegde de ontwikkelaar een nieuw wapen toe dat uit de vault kwam en een nieuwe modus.

  Fortnite servers offline voor update

  Inmiddels krijgen spelers ook niet meer de kans om de Birthday Challenges en Quests te spelen. Deze waren beschikbaar omdat Epic Games de eerste verjaardag van Fortnite vierde. Fortnite kwam 25 juli uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Inmiddels is de game ook uit voor de Nintendo Switch en iOS.

  De game komt ook voor Android uit, maar wanneer is nog niet bekend. Volgens geruchten zal het spel eerst exclusief uitkomen voor de Samsung Galaxy Note 9. Epic Games heeft in ieder geval bevestigd dat de Android versie niet via de Google Play Store beschikbaar zal komen.

  Op de officiële website van Epic Games is de status van de servers bij te houden. Hier staan ook incidenten vermeld zoals overige problemen met de server.

  Update

  Inmiddels zijn de servers volgens Epic Games weer online!

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.