Update - Fortnite servers offline wegens aankomende update

  Wegens een nieuwe update zijn de Fortnite servers offline. Vanaf tien uur vanmorgen waren de servers niet meer beschikbaar en kan de game niet gespeeld worden.

  Epic Games heeft via Twitter aangekondigd dat de servers offline zijn. Als de servers weer online zijn zal update 3,2 geïnstalleerd moeten worden. De patch notes zijn nog niet uitgebracht dus wat we met de nieuwe update kunnen verwachten is nog onduidelijk.

  Fortnite servers offline op alle platformen

  Waarschijnlijk komt wel de nieuwe Limited Time Mode beschikbaar. Dit is een modus die voor een korte tijd beschikbaar komt, de laatste modus was Solid Gold en de volgende modus zal Team of 20 worden. Tijdens deze modus kunnen vijf teams van 20 spelers het tegen elkaar opnemen in de Battle Royale modus.

  De update van vorige week introduceerde een nieuw wapen genaamd de Hunting Rifle. Ook toen waren de servers enkele uren offline op alle platformen. Hoe lang de servers offline zullen zijn, is nog onbekend. Maar als we de tijden van vorige updates aanhouden zullen de servers ook dit keer na ongeveer drie uur weer online zijn.

  Fortnite is nu beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Update

  Iedereen kan de nieuwste update nu downloaden en weer spelen, de servers zijn namelijk online. De patch notes zijn inmiddels ook uitgebracht door Epic Games.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.