Update - Fortnite servers offline door nieuwe update

  De Fortnite servers zijn zometeen offline wegens een aankomende update. Deze update zal uitgebracht worden voor de Battle Royale modus van Fortnite. De servers voor alle platformen zijn offline.

  Vanaf tien uur zijn de servers offline. De update zal een nieuw wapen introduceren genaamd de Hunting Rifle. Dit wapen zal beschikbaar komen in de plaats van de jetpacks die eerder deze week aangekondigd werden. De jetpacks hadden deze week nog uit moeten komen maar komen later wegens ontwerpproblemen.

  Fortnite servers offline

  Seizoen 3 is recent begonnen voor Fortnite. Er waren enkele problemen bij het herstarten van het spel maar verder is alles soepel verlopen. Tijdens het nieuwe seizoen kunnen spelers gebruik maken een nieuwe Battle Pass waar nieuwe tiers mee te kopen of verdienen zijn.

  Naast tiers komen er bij de aanschaffing van de Battle Pass nog extra items vrij. Hieronder vallen nieuwe outfits en toegang tot meer beloningen. Verder zullen er net zoals in seizoen 2 weer Weekly Challenges komen. Als deze uitdagingen zijn voltooid zullen er meer beloningen ontgrendeld worden in het spel.

  Fortnite is nu beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Wanneer de servers weer online zullen zijn, is nog onbekend

  Update

  De servers zijn inmiddels weer online. Spelers kunnen nu inloggen en gebruik maken van onder andere nieuwe wapens.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.