Update - Fortnite servers down voor verjaardagsupdate en Playground Mode

  Fortnite servers down wegens een nieuwe update. Het is de update die ervoor zorgt dat Playground Mode morgen terugkeert naar het spel. Daarnaast is het ook nog eens de verjaardagsupdate, want Fortnite bestaat precies een jaar!

  Epic Games

  Epic Games heeft aangekondigd dat de Fortnite servers down gaan om 10.00 om de nieuwe Season 5 update toe te voegen aan het spel. Het is de jubileum update om het één-jarige bestaan van Fortnite te vieren. Daarnaast brengt de update ook Playground Mode met zich mee die morgen, 25 juli opnieuw uitgebracht wordt. De modus was al eerder beschikbaar als tijdelijke modus, maar keert nu definitief terug. Epic Games kondigde het nieuws van de update aan in de onderstaande tweet.

  Hoewel de update officieel pas om 10.00 van start gaat, meldt Allestoringen dat de Fortnite servers al moeilijk te bereiken zijn. Epic Games laat via haar actuele status pagina zien dat er op dit moment nog niets aan de hand moet zijn. Wanneer de servers down zijn, kun je via de speciale Epic Games pagina de servers ook in de gaten houden. Wij updaten dit nieuwtje natuurlijk ook wanneer de servers weer online zijn.

  Fortnite servers down voor veel nieuwe toevoegingen

  Wanneer de update eenmaal in het spel zit, zijn er verschillende leuke toevoegingen te vinden in Fortnite. Epic Games hint hier voor nu alleen naar door middel van een aantal tweets. Wanneer de patch notes uitgebracht worden, zal er meer duidelijkheid over de toevoegingen zijn.

  Fortnite season 5 is inmiddels twee weken onderweg en deze week wordt de derde week afgetrapt. Dit wordt onder meer gedaan door middel van nieuwe challenges en de terugkeer van Playground Mode. Deze zal wel een aantal veranderingen ondergaan, waardoor je nu bijvoorbeeld in teams kunt spelen.

  Update - Tijd voor een feestje

  De Fortnite servers zijn terug van weggeweest en dat betekent dat de nieuwe update live is. Ontdek snel wat de nieuwe update details zijn. Zo ga je goed voorbereid op jacht naar je volgende Victory Royale.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.