Update - Fortnite season 9 teaser gedeeld op twitter

  Het achtste seizoen van Fortnite loopt binnenkort op zijn einde, maar Fortnite ontwikkelaar Epic Games lijkt niet van plan op te houden met de game. Op twitter is bekendgemaakt dat Fortnite season 9 op 9 mei van start gaat. In dezelfde tweet werd een teaser plaatje gedeeld.

  Epic Games

  Het einde van het achtste seizoen zat er al een tijdje aan te komen. Fortnite seizoenen sluiten vaak af met een groot evenement, en de recente uitbarsting van de vulkaan en de daaropvolgende verwoesting van Tilted Towers lijkt dan ook te dienen als spektakelstuk voordat seizoen 9 van start gaat.

  Wat zal er te doen zijn in Fortnite season 9?

  Wat het nieuwe seizoen van Fortnite precies in gaat houden is nog niet uit de doeken gedaan. Wel lijkt het plaatje in de onderstaande tweet te suggereren dat er een soort futuristisch thema zal zijn. Er is een personage te zien dat lijkt op een robot, of iemand in een mechanisch pak. Daarnaast meldt de tweet dat de toekomst onbekend is.

  Naast dit mogelijke toekomst-thema is er nog weinig bekend over Fortnite season 9. Het lijkt erop dat er wel enkele oude items terugkeren. Voorafgaand aan de vulkaanuitbarsting konden spelers namelijk enkele items die eerder verwijderd waren terugbrengen naar de game. De periode waarin deze items beschikbaar blijven is nog onbekend. Ze zullen niet beschikbaar zijn in de kwalificatiewedstrijden voor de Fortnite World Cup.

  Wat is er nog meer te doen in Fortnite?

  Het nieuwe seizoen is niet de enige grote gebeurtenis in Fortnite. Recent ging een crossover van start met Avengers Endgame. Daarnaast zullen de vulkaanuitbarsting en de verwoesting van tilted towers waarschijnlijk grote invloed hebben op de beste strategie├źn in het spel.

  Er is dus al genoeg te beleven in Fortnite, en het aankomende seizoen breidt dat alleen maar verder uit. Wie van Fortnite houdt gaat een goede week tegemoet, met meer dan genoeg redenen om te blijven spelen. Het nieuwe seizoen van Fortnite gaat donderdag 9 mei 2019 van start, dus houd je kalender vrij.

  Update - Fortnite season 9 gaat van start

  Het is zover. Het nieuwe seizoen van Fortnite gaat vandaag officieel van start. Om 10.00 vandaag gaan de servers tijdelijk offline om het nieuwe seizoen af te trappen. Wat er allemaal te wachten staat in seizoen negen is nog niet bekendgemaakt, maar dat zal in de loop van dag vanzelf duidelijk worden.

  Voor nu lijkt het er in ieder geval wel op dat de Battle Pass van Fortnite season 9 al gelekt is. Op Twitter deelde een gebruiker een foto waarop de skins van het komende seizoen te zien waren. Nadat seizoen negen officieel lanceert, zal blijken of het lek echt blijkt te zijn.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.