Update - Fortnite Season 5 details onthuld - Eiland vol verandering

  De Fortnite Season 5 details zijn bekendgemaakt en het nieuwe thema is onthuld. Werelden botsen in het nieuwe Fortnite seizoen. Van Vikingsboten tot standbeelden uit de oudheid, je gaat het allemaal tegenkomen in seizoen 5.

  Epic Games

  Epic Games heeft de Fornite Season 5 details bekendgemaakt door de patch notes van de meest recente update vrij te geven. Het nieuwe seizoen gaat met een knal van start te beginnen met aanpassingen aan de map. Zo gaan er naast de Vikingsboten en standbeelden uit de oudheid ook nieuwe outposts verschijnen in de woestijn.

  Het mysterie in Fortnite wordt verder alleen maar groter met de komst van seizoen 5, want in Battle Royale zijn nu overal Rifts te vinden. Wat deze precies inhouden, wil Epic Games nog niet bekendmaken. Er wordt alleen vaag verwezen naar het testen van je moet en dat de Rifts een wilde rit voor je in petto hebben.

  Daar blijft het niet bij, want het nieuwe Fortnite seizoen brengt ook nieuwe items met zich mee. Zo is er een nieuw voertuig aan het spel toegevoegd waar je met een aantal vrienden in kunt rijden. De All Terrain Kart is zodra de nieuwe update in de game zit te vinden in Battle Royale. De servers zijn momenteel nog offline namelijk om de update toe te voegen.

  Fortnite Season 5 details niet het enige

  Het vijfde seizoen van Fortnite is de laatste weken het gesprek van de dag dankzij de verschillende teasers van Epic Games. Op Twitter werden meerder hints naar het nieuwe seizoen geplaatst en in de echte wereld verschenen zelfs Fortnite Llama's. Daarnaast gaf een lek van de Battle Pass al een kleine indicatie van wat er op de planning staat.

  Naast de details over Fortnite Season 5 zijn er ook de gebruikelijke verbeteringen. Zo zijn er een aantal gemakken voor de speler zoals de mogelijkheid om direct een uitnodiging in de party te accepteren. Daarnaast zijn ook de laadtijden op alle platformen een stukje korter gemaakt, waardoor je nu nog sneller op jacht kunt gaan naar de Victory Royale.

  Update - De trailer toont nog meer details

  De trailer van Fortnite Season 5 lijkt gelekt te zijn net als een aantal nieuwe details. De map gaat namelijk meer veranderingen ondervinden dan in eerste instantie bekend was. Zo komen er twee nieuwe locaties in de vorm van Paradise Palms en Lazy Links en wordt de natuur aangepast naar een woestijn. Ook zijn er nog een aantal kleine nieuwe punten op de map verschenen die de moeite waard zijn om te bezoeken.

  De Storm-cirkel ondervindt ook wat aanpassingen, want cirkel 7, 8 en 9 kunnen nu willekeurig verkleinen. Ze kunnen alle kanten opgaan in plaats van alleen wat kleiner worden. De challenges gaan daarnaast ook op de schop, want challenges waarmee je langzaam maar zeker progressie maakt zijn nu niet meer aan een seizoen gebonden. Als laatste zijn er motion controls toegevoegd aan de Switch versie van Fortnite.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.