Update - Fortnite patch notes uitgebracht door Epic Games

  De Fortnite servers zijn op dit moment offline. Dat betekent dat de Fortnite patch notes zijn uitgebracht door Epic Games. Er is een hoop veranderd, want er zijn veel wapens verplaatst naar de Vault. Ook keert er een wapen terug naar Fortnite Battle Royale.

  Allereerst wordt er in de nieuwe Fortnite update een nieuw wapen toegevoegd. De Chiller Grenade zorgt ervoor dat teamgenoten, vijanden en voertuigen ijzige voeten of wielen krijgen, waardoor ze minder controle hebben over de bewegingen die ze maken. Spelers kunnen maximaal zes Chiller Grenades meenemen. De granaten kunnen worden gevonden in floor loot en vending machines.

  Veel aanpassingen in de Fortnite patch notes

  Daarnaast worden er flink wat wapens naar de Vault verplaatst. Wanneer wapens naar de Vault worden verplaatst, betekent dit dat de schietijzers worden aangepast voordat ze weer terugkeren naar Fortnite Battle Royale. In de patch notes van de Fortnite update van deze week worden de Bolt-action Sniper Rifle, Burst Rifle, Heavy Shotgun en SMG naar de Vault verplaatst. Dat betekent dat er ineens hele andere wapens zullen moeten worden gebruikt.

  Maar er keert ook een wapen terug uit de Vault. De Suppressed SMG wordt teruggebracht na een lange tijd van afwezigheid. Het wapen kan nu worden gevonden in drie verschillende varianten: common, uncommon en rare. Tot slot is de kans dat er Dual Pistols uit een chest verschijnen verkleint.

  Het aantal materialen dat je krijgt uit chest, floor loot en supply drops is verhoogd. In de voorgaande seizoenen kreeg je hier iedere keer maar twintig materiaal voor, maar nu zul je iedere keer dertig materiaal krijgen. Dit kan net het verschil maken in een gevecht.

  Alle veranderingen in de nieuwe Fortnite update

  Daarnaast zijn er nog veel verschillende kleine aanpassingen doorgevoerd aan Fortnite Battle Royale. Wil je al deze updates lezen? Dat kun je doen in de Fortnite patch notes die door Epic Games zijn uitgebracht.

  Update - De servers zijn weer online

  Het heeft ongeveer twee uur geduurd, maar de Fortnite servers zijn weer online. De update kan nu worden gedownload en daarna kunnen de spelers de nieuwe features gaan ervaren.

  Fortnite Battle Royale is gratis te spelen op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en mobiele apparaten.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.