Update - Fortnite controller update beschikbaar in season 6

  Fortnite season 6 gaat vandaag beginnen en de makers van het spel, Epic Games, hebben een Fortnite controller update geplaatst op Reddit. In deze nieuwe update kunnen spelers de besturingsinstellingen voor hun controller aanpassen zoals ze dat zelf willen.

  Voor de spelers op PC is dit natuurlijk niets nieuws, want zij konden hun settings altijd al aanpassen zoals ze dat zelf willen. De spelers die met controller spelen hebben altijd al moeten spelen met de settings die er beschikbaar werden gesteld. Maar daar gaat nu dus verandering in komen.

  Fortnite controller update

  Je kunt in het menu nu de optie custom aanklikken, waardoor je voor iedere handeling in het spel een bepaalde knop kunt instellen. Niet alle knoppen kunnen voor iedere handeling worden ingesteld, maar er is genoeg keuze.

  Je kunt de verschillende knoppen vanaf de Fortnite controller update gaan uitproberen. Gelukkig hoef je niet bang te zijn dat al je instellingen straks verpest zijn, want je kunt de instellingen nadat je ze hebt aangepast, gewoon weer herstellen. Het is dus zeker het proberen waard om te kijken of je iets aan je instellingen kunt veranderen waardoor je beter gaat spelen.

  Fortnite season 6 komt eraan

  Epic heeft op Twitter aangegeven dat de Fortnite servers deze morgen om 10 uur down zullen gaan. Vervolgens zal de update vandaag nog aan iedereen beschikbaar worden gesteld. Hoe laat dit precies zal zijn is van te voren eigenlijk nooit bekend, maar bij de lancering van season 5 was het nog dezelfde ochtend. In Fortnite season 4 duurde het allemaal wat langer en kon er pas aan het einde van de dag weer worden gespeeld.

  Wanneer de volledige patch notes door Epic Games worden uitgebracht, stellen wij jullie daar natuurlijk van op de hoogte. De spelers van de populaire battle royale game speculeren volop over wat er allemaal gaat veranderen in de nieuwe update. De paarse cube is gesmolten in Loot Lake en veel mensen denken dat er daar iets gaat gebeuren. Ook Paradise Palms is niet veilig, want hier verscheen de kubus een aantal weken geleden uit een bliksemschicht. Er is nog niets bevestigd door Epic Games.

  Update

  Inmiddels zijn de Fortnite servers down en dat betekent dat season 6 er nu echt aankomt. We gaan er dan eindelijk achter komen wat het doel van de grote paarse cube was.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.