Update - FIFA 16 app is morgen beschikbaar op smartphones

  EA Sports heeft zojuist een nieuwe video online gezet waarin details over FIFA 16 Ultimate Team worden verduidelijkt. Vanaf morgen kunnen spelers van de game gebruikmaken van de bijhorende FIFA 16 app.

  In de video worden drie onderdelen besproken van de game door Chukwuma Morah, community manager van FIFA. Het eerste punt is dat de terugkerende spelers een early access krijgen op 17 september, waardoor ze hun eigen clubs kunnen beheren, ongeacht waar ze zijn.

  FIFA 16 app scherpt beveiliging aan

  Ook wordt het makkelijker om spelers te kopen en te ruilen in de nieuwe FIFA 16. Verder zijn er in de game nieuwe veiligheidsmaatregelen ingesteld die ervoor zorgen dat coin cheating tegen gegaan kunnen worden.

  Het laatste punt is dat de market tussen platformen gesplitst gaat worden, waardoor het moeilijk wordt voor oplichters om gefraudeerde coins over te zetten. Het is wel mogelijk voor spelers om eenmalig FIFA Points van FIFA 15 over te zetten naar de nieuwe FIFA 16. In de video krijg je de verdere details te horen over deze eenmalige overdracht.

  FIFA 16 wordt 24 september op de markt gebracht voor de PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Android en iOS.

  Update

  Een kleine herinnering voor de FIFA spelers: vanaf vandaag is de Companion app te downloaden voor Android en iOS. Hij komt eerder dan de release van FIFA 16, omdat EA het belangrijk vindt dat de spelers van Ultimate Team de juiste features op tijd kunnen overzetten.

  FIFA 16

  Verkijgbaar vanaf 24 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.