Update: Disney Infinity 2.0 verschijnt 18 september

  Eerder werd al bekendgemaakt dat Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes in september zal verschijnen, maar nu heeft het spel een precieze releasedatum gekregen. De game verschijnt 23 september voor een hele waslijst aan consoles en handhelds.

  Het spel is het vervolg op Disney Infinity uit 2013, en introduceert Marvel karakters in het spel. Welke Marvel karakters er allemaal in voor zullen komen is nog niet precies bekendgemaakt, maar de trailer laat onder andere Spider-man zien.

  Disney Infinity 2.0 lanceert met de Avengers

  Iron Man, Thor en Black Widow zijn inbegrepen in het starterspakket van het spel. Hawkeye, The Hulk en Hawkeye zijn apart te koop. De Guardians of The Galaxy zijn ook al aangekondigd als een apart te kopen speelset. Je figuurtjes uit de eerste Disney Infinity zijn ook te gebruiken in dit vervolg.

  Update

  Uit een zojuist ontvangen persbericht blijkt dat Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes op 18 september in Nederland te koop is. Dit is vijf dagen eerder dan dat we gisteren dachten. De releasedatum van 23 september geldt voor de Amerikanen.

  Vanaf vandaag kunnen pre-orders geplaatst worden. Mensen die de game alvast bestellen, krijgen een gratis Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes figuur. Deze actie loopt tot en met 17 september.

  Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes

  Verkijgbaar vanaf 18 september 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.