Update - Dark Souls Switch Remaster krijgt beta en amiibo

  Er is meer informatie onthuld over de Dark Souls Switch Remaster. Er komt namelijk een open beta aan waar Nintendo naar verwijst als een ‘netwerk test’. Ook is er een Amiibo figuur aangekondigd.

  Begin dit jaar werd de Dark Souls Remaster voor de Nintendo Switch, PC, PS4 en Xbox One aangekondigd. Dit werd toen aangekondigd in een mini Nintendo Direct uitzending.

  Dark Souls Switch Remaster krijgt netwerktest

  De Remaster is een verbeterde versie van de eerste Dark Souls die in 2011 werd uitgebracht. Het spel zal een verbeterde framerate en hogere resolutie hebben. Naast de verbeterde versie zal de Artorias of the Abyss DLC ook meegeleverd worden.

  Tijdens de meest recente Nintendo Direct zijn er meer gameplay beelden van de Switch versie van het spel onthuld. Ook zal er een amiibo beeldje komen genaamd Solaire of Astora. Met het beeldje kunnen spelers het bekende ‘Praise the Sun’ gebaar uitvoeren. Het spel en het beeldje zijn apart van elkaar verkrijgbaar.

  Vanaf 25 mei kan iedereen aan de slag met de Dark Souls Remaster. Wanneer de beta te spelen zal zijn, is nog onbekend. Wel zullen hier binnenkort meer details over komen.

  Update

  De Dark Souls Solaire of Astora amiibo is inmiddels al uitverkocht. Het figuurtje kost 19,99 euro en kon gereserveerd worden. De amiibo zullen 25 mei dit jaar verzonden worden. Of er nieuwe amiibo komen en wanneer deze te reserveren zullen zijn is nog onbekend.

  Dark Souls Remastered

  Verkijgbaar vanaf 25 may 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.