Update - Assassin's Creed Origins aanbieding voor 27,99 euro bij bol.com

  Binnenkort kan je afreizen naar het oude Griekenland in Assassin's Creed Odyssey, maar als je voorganger Assassin's Creed Origins nog niet gespeeld hebt is dit je kans. Bol.com heeft namelijk een mooie Assassin's Creed Origins aanbieding.

  UPDATE: De aanbieding is inmiddels voorbij.

  Bij bol.com kan je Assassin's Creed Origins voor PlayStation 4 en Xbox One aanschaffen voor 27,99 euro. Deze prijs is alleen geldig voor de fysieke versies op PlayStation 4 en Xbox One en de actie zelf loopt maar tot 14:00 vanmiddag. De deal is al sinds 10:00 vandaag beschikbaar en zal in totaal dus maar vier uur lang geldig zijn.

  Je kunt de game hier direct bestellen, dus wees er snel bij.

  Assassin's Creed Origins aanbieding op = op

  Volgens bol.com zal het op = op zijn met deze aanbieding, dus mocht je interesse hebben dan kan het beste snel je slag slaan. Helaas valt de pc-versie van de game niet onder deze aanbieding. Ook de digitale PlayStation 4 en Xbox One versies tellen niet mee.

  Er zijn in ieder geval genoeg redenen om Assassin's Creed Origins aan te schaffen, want de game zorgde bij de release in oktober vorig jaar voor veel enthousiasme. De game kreeg van ons een 9 in de Assassin's Creed Origins review. Wij waren onder de indruk van het prachtig weergegeven Egypte, de grote open wereld en de verbeteringen aan het vechtsysteem. Origins lijkt meer de stap te maken naar een game met meer RPG-invloeden, iets wat Assassin's Creed Odyssey voort lijkt te zetten.

  Cleopatra

  Zoals de naam suggereert volgt Origins de beginselen van het conflict tussen de Brotherhood of Assassin's en de Order of the Ancients (voorgangers van de Templar Order). We zien dus hoe dit eeuwenlang durende conflict ooit gestart is door hoofdpersoon Bayek te volgen. Hij staat centraal in de pogingen van Cleopatra om de nieuwe Farao van zijn troon te stoten, waarna het duidelijk wordt dat er achter de schermen duistere krachten aan het werk zijn.

  Wij konden voorafgaand aan E3 2018 al exclusief aan de slag met het nieuwe Assassin's Creed Odyssey, waar we ook onder de indruk waren. Odyssey moet op 5 oktober verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Assassin's Creed Origins

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.