Update - Assassin's Creed Odyssey pre order deal voor 48 euro

  Als je een Assassin's Creed Odyssey pre order wil, is dit je kans. Er is namelijk een flinke korting op de game als je bij Nedgame een pre order plaatst. De game is daar namelijk voor 48 euro te koop.

  Je betaalt hierdoor een stuk minder dan gebruikelijk voor een spel dat nog niet eens in de winkels ligt. Een normale prijs voor de game ligt namelijk rond de zestig euro. De oorspronkelijke prijs van Nedgame is zelfs 69,99 euro.

  Je kunt Assassin's Creed Odyssey nu hier pre orderen bij Nedgame.nl.

  Assassin's Creed Odyssey werd eerder dit jaar gelekt waarna Ubisoft de game officieel aankondigde met een korte teaser. Er werd een grote onthulling beloofd tijdens E3 2018, waar vervolgens de game flink getoond werd. Zo werd de nieuwe setting en de releasedatum bekendgemaakt.

  De game speelt zich ditmaal af in het oude Griekenland en deze keer heb je de keuze om met man of vrouw op pad te gaan. Zo kun je kiezen tussen Alexios of Kassandra die hun eigen weg moeten banen om een Griekse held te worden. De game wordt later dit jaar op 5 oktober 2018 uitgebracht.

  Assassin's Creed Odyssey pre order verschillende edities

  Naast de normale versie van de game komen er ook nog een aantal speciale edities uit. Dit jaar zijn er drie speciale edities van Assassin's Creed te bestellen, namelijk de Medusa-, Spartan- en Pantheon Edition. Alle versies bevatten de game, een standbeeld en artbook, maar daar blijft het niet bij. Elke editie bevat namelijk een ander standbeeld en de Spartan- en Pantheon Edition bevatten ook nog eens de Season Pass.

  Update: De eerste ronde is uitverkocht

  De eerste lading pre orders is bij Nedgame helemaal uitverkocht. Nedgame heeft XGN.nl laten weten dat het op dit moment onduidelijk is of er een volgende lading aankomt die voor deze prijs verkocht wordt. Mocht er een eventuele volgende lading komen, is het ook nog niet bekend wanneer dit zou moeten zijn.

  Assassin's Creed Odyssey komt op 5 oktober uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Assassin's Creed Odyssey

  Verkijgbaar vanaf 5 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.