Update - Apple iPhone 7 oordopjes uitgelekt op foto's

  De geruchten dat de komende iPhone 7 geen jackaansluiting zal hebben, lijkt steeds serieuzere vormen aan te nemen. Vandaag verschenen er op de website Weibo namelijk een tweetal foto's waarop de mogelijk nieuwe Apple iPhone 7 oordopjes op te zien zijn.

  Weibo staat er om bekend vaker foto's van de productie van Apple te tonen alvorens het bekend is gemaakt. Om die reden is het dus aannemelijk dat het daadwerkelijk om de nieuwe Apple iPhone 7 oordopjes gaat. Apple zou graag de standaard aansluiting voor koptelefoons willen verwijderen uit het toestel, om de smartphone nog platter te kunnen maken. De Apple iPhone 7 oordopjes zouden daarom via de lightning-poort moeten worden aangesloten, waarmee je doorgaans de telefoon oplaadt.

  Daarmee is het eerste nadeel van de nieuwe Apple iPhone 7 oordopjes belicht. Muziek luisteren en de telefoon opladen gaat niet langer samen. Het techbedrijf kiest bewust voor deze oplossing om haar smartphone nog dunner te kunnen maken. Daarnaast zorgt een opening minder ervoor dat de telefoon automatisch waterdichter is.

  Apple iPhone 7 oordopjes is niet het enige gerucht

  Er gaan nog veel meer geruchten de ronde om de nieuwe iPhone 7, welke langzaam aan steeds meer een serieuze vorm beginnen aan te nemen net als de Apple iPhone 7 oordopjes. Voor alle bevestigde features en geruchten omtrent de iPhone 7 kan je terecht in onze special over dit onderwerp.

  Update

  Mark Gurman, een reporter voor Bloomberg die het vaker bij het juiste eind heeft bij Apple, heeft bevestigd dat het design van de iPhone niet veel zal veranderen ten opzichte van die van de 6 en 6S. Daarnaast bevestigde hij dat bovenstaande gerucht daadwerkelijk waar is. De komende iPhone zal zodoende geen jack-aansluiting meer hebben. Als laatste beweert Gurman dat de iPhone een nieuwe home-knop zal krijgen die geen 'klik' meer heeft, maar meer zal werken als het Force touch trackpad van de MacBook.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.