Update - Anthem release verschoven naar begin 2019

  Het is bekendgemaakt dat de Anthem release is verschoven naar 2019. De nieuwe game van BioWare moest oorspronkelijk in de herfst van 2018 verschijnen, maar deze releasedatum is niet meer haalbaar.

  Anthem was aangekondigd tijdens de E3 2017 en wist met de eerste beelden al een sterke indruk achter te laten. Nu is bekend geworden dat de oorspronkelijke release in het derde kwartaal van 2018 er niet meer in zit. Anthem is verplaatst naar het begin van 2019.

  Anthem release verplaatst vanwege grote druk

  De studio achter Anthem, BioWare (onder andere bekend met Dragon Age), schijnt enorme druk te voelen om een fantastische game neer te zetten. Nu zijn alle hoofden binnen BioWare gericht op het afmaken van Anthem en alle andere games worden in de wacht gezet. Volgens Kotaku, waar het nieuws vandaan komt, was de releasedatum in 2018 nooit realistisch haalbaar.

  Update

  Het is nu officieel bevestigd door EA dat Anthem pas in 2019 zal verschijnen. Andrew Wilson, de Electronic Arts Chief Executive, zegt dat de beslissing om Anthem te verplaatsen te maken had met de planning van aankomende games.

  Volgens Wilson is het onlogisch om Anthem nog aan het eind van 2018 te laten verschijnen, aangezien EA Dice een nieuwe Battlefield gaat lanceren in deze periode. Nu krijgt Anthem de kans om zelfstandig een launch te houden ergens in het eerste kwartaal van 2019.

  Anthem

  Verkijgbaar vanaf 22 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.