Unravel 2 release onthuld tijdens EA Play 2018

  Yarny is terug van weggeweest in een gloednieuw avontuur. De Unravel 2 release is een feit dankzij de aankondiging tijdens EA Play 2018. En je kunt sneller met de game aan de slag dan je zou denken.

  Unravel, een schattige platformgame uit 2015, krijgt dit jaar een gloednieuw deel in de vorm van Unravel 2. De rode held is dit keer alleen niet alleen, want in de nieuwe platformer gaat hij met een nieuwe vriend op pad en beleeft hij talloze avonturen. Het voordeel hiervan is dat de game ditmaal geheel offline co-op te spelen is.

  Naast de onthulling is ook de Unravel 2 release uit de doeken gedaan. De game is namelijk vanaf vandaag al te verkrijgen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Tijdens een korte demonstratie op EA Play 2018 werd getoond wat Yarny allemaal met zijn nieuwe vriend uit kan halen. Naast het platformen zullen er ook een aantal puzzels jouw pad kruisen, die je enkel met goed teamwerk kunt ontrafelen.

  Unravel 2 release niet het enige EA nieuws

  Uitgever Electronic Arts heeft nog veel meer te tonen tijdens haar EA Play event in Los Angeles. Tijdens de persconferentie werd namelijk ook tijd vrij gemaakt om te kijken naar games als Battlefield V en Star Wars Battlefront II. De laatstgenoemde krijgt bijvoorbeeld gloednieuwe content van de Clone Wars.

  Op de speciale E3-pagina van XGN.nl kun je alle hete scoops van de beurs als eerste meekrijgen, dus hou de site de komende dagen zeker in de gaten!

  Unravel 2

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.