Undertale Collector's Edition voor Nintendo Switch onthuld

  Afgelopen maart werd onthuld dat indiehit Undertale naar de Nintendo Switch zou komen. Een releasedatum werd destijds niet gegeven, maar ontwikkelaar Toby Fox heeft nu meer details rond de release en een speciale Undertale Collector's Edition voor de Nintendo Switch bekendgemaakt.

  Volgens onderstaand Twitterbericht van Toby Fox verschijnt de game wereldwijd in september op de Nintendo Switch. Een precieze datum is nog niet bekend, hoewel vorige maand de Japanse versie van webwinkel Amazon de game een releasedatum van 15 september gaf. Dit is inmiddels aangepast en of het daadwerkelijk om een lek ging, is dus niet zeker.

  Undertale Collector's Edition inhoud bekend voor Nintendo Switch

  Wel is bekendgemaakt dat ook de Nintendo Switch versie van de game een Collector's Edition krijgt, die fans kunnen pre-orderen via Fangamer. Deze bundel bevat dezelfde inhoud als de eerder verschenen Collector's Editions voor PS4, PS Vita en PC. Onder andere de volledige soundtrack, een vergulde ketting, bladmuziek en een boek zijn in deze editie te vinden. De Collector's Edition voor de Nintendo Switch bevat al deze extra's, plus een nieuwe slipcase.

  Undertale is verkrijgbaar voor PC, PlayStation 4 en PS Vita. In september verschijnt de game ook voor de Nintendo Switch, maar een exacte releasedatum blijft nog uit.

  Undertale

  Verkijgbaar vanaf 15 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.