Uncharted The Nathan Drake Collection spellen in november los te koop

  Gamers in Europa kunnen de Uncharted The Nathan Drake Collection spellen binnenkort los van elkaar kopen. De remasters van Uncharted 1,2 en 3 zijn volgende maand beschikbaar. Dit meldt PlayStation Europe op twitter.

  Sony heeft bevestigd dat de remasters van de eerste drie Uncharted spellen in november afzonderlijk van elkaar te koop zullen zijn in Europe. Op Twitter plaatste PlayStation Europe de volgende tweet:

  Uncharted The Nathan Drake Collection spellen

  Als je de spellen dus niet als onderdeel van een bundel wilt kopen, maar los van elkaar, is dat binnenkort mogelijk. De spellen zijn beschikbaar vanaf 16 november voor PlayStation 4.

  De volledige collectie Uncharted The Nathan Drake Collection spellen voor PlayStation 4 kreeg in onze review een dikke 9, dus de games zijn het meer dan waard om uit te proberen.

  Het eerste deel van de serie verscheen alweer in 2007 en heeft toen van ons een 9.2 gekregen in de review, onder andere voor het verhaal en de graphics. Twee jaar later, in 2009, konden we aan de slag met het tweede deel, dat ook weer erg goed in de smaak viel en een 9.6 wist te bemachtigen. In 2011 verscheen het derde deel en ook deze titel wist ons te overtuigen.

  Uncharted: The Nathan Drake Collection

  Verkijgbaar vanaf 7 october 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.