Uncharted The Lost Legacy release aangekondigd

  De Uncharted The Lost Legacy release is bekend. Vanaf 23 augustus kun je de game verwachten in de winkels voor de PlayStation 4.

  De release van Uncharted The Lost Legacy zal gepaard gaan met een prijskaartje van 39,99 euro. Als je in bezit bent van de Uncharted 4 A Thief’s End Digital Deluxe Edition, Explorer’s Pack, of de Triple Pack dan kun je The Lost Legacy gratis downloaden. Je kunt op deze manier alleen geen gebruik maken van pre-order bonussen.

  Uncharted The Lost Legacy release met gratis game

  Gamers die Uncharted The Lost Legacy alvast bestellen krijgen ten tijde van de release gratis de mogelijkheid om Jak and Daxter The Precursor Legacy te downloaden. Sony is bezig met het digitaal beschikbaar maken van PlayStation 2 games op de PlayStation 4 en om die mogelijkheid te promoten kun je dus gratis deze game aan je collectie toevoegen.

  Uncharted The Lost Legacy is een uitbreiding op het verhaal van Uncharted 4. Nathan Drake zal niet aanwezig zijn, maar in plaats daarvan is het Chloe die alle aandacht krijgt in The Lost Legacy. In deze game krijgt je meer achtergrondverhaal over Chloe. Nadine zit ook in The Lost Legacy en zal met Chloe meegaan naar India op zoek naar de mythische Tusk of Ganesh.

  Eerder wist Sony al te vertellen dat deze stand-alone aanvulling op Uncharted 4 ongeveer 10 uur lang zou zijn. Uncharted 4 zelf won afgelopen week nog een BAFTA voor de beste game van 2016. In onze Uncharted 4 review waren wij ook goed te spreken over de game. We beloonden de game van ontwikkelaar Naughty Dog met een dikke 9,5.

  Uncharted 4 A Thief's End is, zoals de naam al doet vermoeden, een afsluiting van het verhaal. Het avontuur van Nathan Drake is hiermee definitief voorbij. Vandaar dat hij ook niet meegaat met Chloe in The Lost Legacy.

  Uncharted: The Lost Legacy

  Verkijgbaar vanaf 23 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.