Uncharted The Lost Legacy kopen - Nu 19,99!

  Iedereen kan Uncharted The Lost Legacy kopen met een flinke korting. Het spel is bij de Mediamarkt namelijk te koop voor 19,99 euro.

  Uncharted The Lost Legacy ligt alweer een tijdje in de schappen. Het spel werd goed ontvangen met een metacritic cijfer van een 8,4. In onze review gaven we het spel een 8. Dit is vanwege het goede grafische aspect en het gebruik van de hindoeïstische mythologie tijdens het spel.

  Het verhaal van het spel gaat over Chloe Frazer die een Indisch artefact uit handen moet zien te houden van een handelaar. Hierbij schakelt ze de hulp in van een huurling genaamd Nadine Ross. Samen reizen ze door India om de geheimen van het artefact te ontrafelen.

  Uncharted The Lost Legacy kopen voor 19,99 euro

  De korting die de Mediamarkt biedt voor het spel is alleen dit weekend geldig. Mocht je dus twijfelen of je het spel zou kopen, dan is dit de kans om een goede game voor een mooie prijs in huis te halen.

  Uncharted The Lost Legacy voor PlayStation 4 – 19,99 euro

  Aangezien het spel voor 19,99 euro te koop is, komen hier nog verzendkosten bij. Bij een aankoop vanaf 20 euro, gelden er geen verzendkosten. De verzendkosten zijn slechts 1,99 euro, hierdoor wordt de totale prijs 21,98 euro.

  Uncharted: The Lost Legacy

  Verkijgbaar vanaf 23 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.