Uncharted The Lost Legacy gameplay onthuld van 9 minuten

  Naughty Dog heeft nieuwe Uncharted The Lost Legacy gameplay onthuld. In deze negen minuten krijgen we een goed overzicht van wat we van de game kunnen verwachten. Bekijk de gameplay bovenaan de pagina.

  Uncharted The Lost Legacy is een uitbreiding van het Uncharted 4 verhaal. De game zal geen Nathan Drake bevatten, maar focust zich op Chloe & Nadine.

  Eerder maakte wij al bekend dat Uncharted The Lost Legacy gratis speelbaar is voor de mensen die de Uncharted 4 Deluxe Edition hebben aangeschaft. Deze Deluxe Edition is nu niet meer verkrijgbaar. Voor de mensen zonder deze Deluxe Edition van Uncharted 4, is Uncharted The Lost Legacy los verkrijgbaar voor €39,99.

  Details over de Uncharted The Lost Legacy gameplay

  In de gameplay zien we Chloe en Nadine ronddwalen door de ruïnes van de Hoysala Empire. Ze komen ook oog in oog te staan met Asav, de vijand van Uncharted The Lost Legacy. Asav is opzoek naar de 'Tusk of Ganesh', het zijn Chloe en Nadine die hem voor de voeten lopen.

  Uncharted The Lost Legacy zal PS4 Pro ondersteuning bevatten met een 4K/HDR resolutie. Verder bevat de game zijn eigen trofeeën, inclusief een Platina trofee. Als laatst keert ook de foto modus terug die we kennen uit Uncharted 4.

  Uncharted: The Lost Legacy is vanaf 23 augustus verkrijgbaar, exclusief voor PlayStation 4.

  Uncharted: The Lost Legacy

  Verkijgbaar vanaf 23 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.