Uncharted The Lost Legacy bevat definitief geen Nathan Drake

  De kogel is definitief door de kerk. Uncharted The Lost Legacy bevat geen Nathan Drake. Een preview van de game op PlayStation blog bevestigt dat. Uncharted The Lost Legacy is een uitbreiding op Uncharted 4.

  Naughty Dog had eerder nog enkele ideeën om Nathan Drake alsnog in de aankomende uitbreiding te stoppen, maar zag daar vanaf. Reden hiervoor is dat Naughty Dog vindt dat ze het verhaal van Drake heeft afgerond met Uncharted 4. Stiemen wisten we dat ook wel natuurlijk.

  Uncharted The Lost Legacy bevat geen Nathan Drake

  Uncharted The Lost Legacy draait om Chloe Frazer. Cloe gaat op zoek naar een schat, genaamd the Tusk of Ganesh. Ze roept daar de hulp van huurling Nadine bij in. The Lost Legacy bevat het grootste level ooit in een Uncharted game.

  Uncharted The Lost Legacy komt later dit jaar naar PlayStation 4. De uitbreiding op Uncharted 4 is naar alle waarschijnlijkheid de laatste Uncharted game die Naughty Dog gaat maken.

  Uncharted 4 kwam vorig jaar uit voor PlayStation 4. Het spel kreeg in onze review een bijzonder hoog cijfer. Ook zetten wij 5 features die wij willen zien in The Lost Legacy op een rijtje.

  Uncharted 4: A Thief's End

  Verkijgbaar vanaf 10 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.