Uncharted regisseur Dan Trachtenberg opgestapt

  De Uncharted film lijkt verder weg dan ooit. De verfilming van de PlayStation exclusieve franchise had al voor de vijfde keer een nieuwe Uncharted regisseur met Dan Trachtenberg, maar deze is nu opgestapt. Het project ligt hiermee wederom stil, hoewel er al wel een releasedatum aangekondigd is.

  Trachtenberg (10 Cloverfield Lane) regisseerde eerder nog de pilot van The Boys voor Sony en was daarnaast druk met het project rondom de Uncharted film. Dit laatste project heeft hij nu laten vallen. Waarom Trachtenberg opgestapt is, is onbekend. Sony heeft aangegeven druk bezig te zijn om Trachtenberg zo snel mogelijk te vervangen.

  Welke regisseurs gingen Trachtenberg voor?

  De Uncharted gameverfilming klonk enkele jaren geleden nog als een veelbelovend project toen de plannen bekendgemaakt werden. Al snel stapte de eerste regisseur van de film, David O. Russell, op bij het project. De regisseur van onder andere Silver Linings Playbook en Three Kings meldde in 2009 nog dat hij het een tof project vond. Het idee was toen nog om de film met Mark Wahlberg (Ted), Robert De Niro (Good Fellas) en Joe Pesci (Home Alone) te maken.

  Na Russell kende de Uncharted verfilming nog een aantal regisseurs, namelijk Neil Burger (Divergent) Seth Gorden (Baywatch), en Shawn Levy (Night at the Museum).

  Alleen de Uncharted regisseur is opgestapt, acteur Tom Holland blijft

  Gelukkig is het op dit moment gaande dat alleen de regisseur is opgestapt en lijken de acteurs die bij de film betrokken zijn door te willen met het project. Zo blijft Tom Holland aan de Nathan Drake film verbonden. Hij zal de jonge Nathan Drake gaan vertolken in de gameverfilming.

  Intussen duurt het verfilmen van Uncharted wel al ruim tien jaar, maar eerder dit jaar kwam er nog een aankondiging dat de film er echt ging komen en wel in december 2020. Of deze datum nog gehaald kan worden, is nog maar de vraag.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.