Uncharted movie in productie met nieuwe regisseur

  De Uncharted movie is gebaseerd op de Playstation-exclusive Uncharted franchise en heeft een nieuwe regisseur toegewezen gekregen. De regisseur van de film wordt Shawn Levy, regisseur van onder andere Stranger Things en Night at the Museum.

  Alhoewel Levy misschien niet de alles van Stranger Things heeft geregisseerd, is hij de afgelopen tijd wel bezig geweest. Zo heeft hij de aankomende sci-fi horror film Arrival geregisseerd.

  Dit is niet de eerste keer dat Shawn Levy met een op video game gebaseerde film aan de slag wil gaan. Hiervoor is hij bezig geweest met plannen voor een Minecraft film, maar Mojang heeft de plannen toen afgewezen.

  De Uncharted movie had wat tegenslagen

  Het proces van de Uncharted movie verliep niet vlekkeloos, zo zou het schieten van de film al in begin 2015 begonnen moeten zijn met een andere regisseur genaamd Seth Gordon, maar hij verliet het project. Hetzelfde gebeurde met de originele regisseur Joe Carnahan, regisseur van onder andere Smokin' Aces en The A-Team. Hij had het project ook verlaten om te werken aan de film Bad Boys for Life met Will Smith en Martin Lawrence.

  Naughty Dog's Uncharted is eerder dit jaar al een veelbesproken onderwerp geweest dankzij de nieuwste release van de franchise Uncharted: A Thief's End.

  Wil je meer weten over Uncharted 4: A Thief's End? Check dan onze review.

  Uncharted: A Thief's End is exclusief verkrijgbaar voor Playstation 4.

  Uncharted 4: A Thief's End

  Verkijgbaar vanaf 10 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.