Uncharted Fortune Hunter voor de smartphone

  Voor mensen die niet langer kunnen wachten op de nieuwe Uncharted 4: A Thief's End, is er nu een heuse Uncharted 4 puzzel game. Uncharted Fortune Hunter neemt je mee op avontuur en laat je zelfs outfits vrijspelen voor de echte game die op 10 mei verschijnt.

  Binnenkort kunnen we in het laatste avontuur stappen van Nathan Drake en zijn broer Sam. Je zult weer op zoek gaan naar mooie schatten en de nodige problemen hierbij tegen komen. Om je vast voor te bereiden op het een en ander, heeft Sony Uncharted Fortune Hunter uitgebracht. Hierin kan je de eerste schatten vinden door tonnen kapot te schieten.

  Het mooie van de schatten is dat er enkele bij zitten die mee te nemen zijn naar de originele game voor de PlayStation. Je doet dit door puzzels op te lossen binnen een bepaald aantal stappen, lukt dit, dan krijg je een sleutel waarmee je schatkisten kunt openen.

  Items verdienen in Uncharted Fortune Hunter voor A Thief's End

  Unchated Fortune Hunter is beschikbaar voor iOS en Android. Door je PlayStation account te koppelen kan je jouw verzamelde items zo overzetten naar de game zodra deze is uitgekomen.

  Onder de schatten zijn onder andere speciale outfits en wapen skins te vinden. Waarmee je net iets meer indruk maakt als je straks voor het eerst online speelt.

  Uncharted 4: A Thief's End

  Verkijgbaar vanaf 10 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.