Uncharted filmopnames beginnen in 2015

  Volgens regisseur Seth Gordon zullen de opnames van de Uncharted film begin 2015 aanvangen. Met dit statement lijkt de daadwerkelijke productie voor de Uncharted film eindelijk onderweg. De film werd in 2008 aangekondigd door Sony, maar heeft al die tijd in development hell gezeten.

  Gordon vertelde verder dat de film gebaseerd is op het eerste spel, Uncharted: Drake's Fortune. De film zal de interessantste elementen van Drake's Fortune gebruiken en daarop voortborduren. Verder heeft Gordon aangegeven dat de Uncharted film een "erg internationale setting" krijgt.

  Uncharted film is al lang in de maak

  Seth Gordon is de derde regisseur die verbonden is aan het Uncharted film project. David O. Russell was de eerste regisseur, hij verliet het project in 2011 wegens creatieve verschillen. Hierna was Neil Burger aan het project verbonden als regisseur en schrijver, maar hij verliet in augustus 2012 het project wegens onbekende redenen.

  De acteurs voor de Uncharted film zijn nog steeds onbekend. Toen David O. Russel de leiding had over het project werd aangekondigd dat Mark Wahlberg de hoofdrol van Nathan Drake op zich zou nemen. Rollen voor Joe Pesci en Robert de Niro zouden ook geschreven worden. Seth Gordon heeft inmiddels aangegeven dat al deze acteurs niet meer verbonden zijn aan de Uncharted film.

  Uncharted 2: Among Thieves

  Verkijgbaar vanaf 16 october 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.